real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Rugăciune

Perioada

21 august -

27 august 2011

Pentru națiuni :

Bolivia

Citește mai departe...
 

Pentru

Participanții la Rugăciunea de Vineri

 

Citește mai departe...
 

Sondaj

Dacă ai merge în misiune pe termen scurt, în ce țară te-ai implica?
 

Vizitatori

Avem 153 vizitatori online
MTU
„ESTE MAI FERICE SĂ DAI DECÂT SĂ PRIMEȘTI”

   Aceste cuvinte au fost rostite de Domnul Isus care atunci când a fost pe pământ nu a făcut altceva decât să dăruiască. Ce a dăruit? Viața Sa, Iubirea Sa. S-a pus în slujba omului.A pus pe primul plan nevoia omului de mântuire, de salvare Misiune înseamnă dăruire, dedicare, jertfire. Dumnezeu ne-a dat atâtea lucruri minunate pe care le putem folosi pentru mântuirea celor din jurul nostru. Ce faci cu sănătatea ta, cu timpul tău, cu înțelepciunea ta, cu talentul tău? Crezi că Dumnezeu ți le-a dat doar pentru tine, pentru afirmarea ta? Eu cred că nu. Domnul Isus cât a fost pe pământ nu s-a preocupat de viața Lui, ci de viața celorlalți. Nu avea nici măcar un loc unde să doarmă. El era preocupat de un singur lucru - Voia Lui Dumnezeu care este mântuirea oamenilor. Pe tine te interesează? Dăruiește-te lui Dumnezeu cu tot ce ai și El va lucra în tine și prin tine.Fiule dă-mi inima ta mie și ochii tăi să găsească plăcere în căile Mele”.
      Nu poți dărui numai ceea ce ai adunat. Poți să aduni ”gunoaiele” lumii acesteia care sunt bârfele, vorbele goale, lucrurile de nimic etc sau poți aduna comori de preț pe care le găsești numai în Cuvântul lui Dumnezeu. Nu poți spune la alții despre un Dumnezeu pe care nu-L cunoști. Dăruiește-te lui Dumnezeu și Îl vei cunoaște. Studiază Cuvântul și vei ști ce să spui altora. Ai ce să oferi, ce să dai altuia? Poți oferi lucrurile care să-i aducă pacea în suflet?
     Pune în negoț talantul pe care l-ai primit de la Dumnezeu și El te va binecuvânta. S-ar putea să dăruiești totul și pe moment să nu primești ceea ce aștepți. Răsplata e la Domnul. Gândește-te că și Isus a pățit la fel. A dăruit totul și pe moment a primit moartea, iar apoi slava lui Dumnezeu. Nu aștepta răsplată de la oameni, răsplata o dă Tatăl Ceresc. Prin urmare am ajuns la  concluzia că „Este mai ferice să dai decât să primeşti.”(F.A 20:35)

                                                                                                        D. S

Comentarii

Nume *
Email (Pentru verificare si reply)
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Valideaza Comentariu
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.